Welkom bij Marie-Thérèse Streekproducten

In Haspengouw te midden van de driehoek Sint-Truiden-Tongeren-Luik ligt Mielen-boven-Aalst, één van de elf kerkdorpen die samen de gemeente Gingelom vormen. Hier tussen de velden en boomgaarden ligt de oude hoeve waar wij, David en Gunther Mingelinckx-Craninx, streekproducten en gastronomie volop in de kijker zetten. Een aantal van de erkende streekproducten en lokale producten maken wij zelf en worden verkocht onder de merknaam ‘Marie-Thérèse’. 

Het gamma ‘Marie-Thérèse Artisanale Delicatessen’ omvat confituren, confits van ajuin en groene tomaat, likeuren, advocaat en vruchtenjenevers. De vruchten die de basis vormen van onze producten worden aangekocht bij lokale landbouwers. De vruchten komen deels uit de eigen hoogstamboomgaard en deels van andere Haspengouwse telers.  Een andere troef van onze producten is dat we zo weinig mogelijk suikers toevoegen waardoor we de originele fruitsmaken behouden. Tevens maken we ook confituur zonder toegevoegde suikers, dit specifiek voor diabetici.

Onze producten worden verkocht via verschillende verkooppunten. U kan ze aankopen in onze eigen streekproductenwinkel maar u kan ze ook bestellen via mail met een levertijd van 3 tot 4 werkdagen.

De streekproductenwinkel ‘Marie-Thérèse’ is dan ook de enige echte streekproductenwinkel van Gingelom. Het is een winkel waar erkende streekproducten en lokale producten de toon voeren. Buiten onze eigen producten vindt u ook andere erkende streekproducten zoals speculaas, mosterd, snoepgoed, stroop, koffie, thee, ...

Tevens vindt u in de winkel een ruim aanbod wijnen uit Haspengouw, Hageland, de Voerstreek, het Maasland, de Kempen en Wallonië.

U kan dus bij ons terecht voor verschillende dingen: voor de aankoop van een pot confituur, snoepgoed, artisanaal bier, appelsap, koffie, thee of wijn voor eigen consumptie of voor iemand cadeau te doen. Uiteraard kunnen wij voor u ook een geschenkmand maken of kan u bij ons terecht voor een aankoopbon. Geschenkmanden en aankoopbonnen worden voor u op maat gemaakt.

Tot binnenkort,
David en Gunther

 

Shop740